LÄS!


om man googlar "partille johnny" kommer det upp 100 tals träffar. det är forum där det snackas om stilen, den fula stilen som folk borde skämmas över att ha! Det är också bloggar, flera stycken, som är gjorda av medelålders människor med arbeten och som egentligen inte borde ha tid att sitta och klaga på hur andra klär sig. i och försig kan dom inte skaffat sig ett så roligt och händelsefullt liv om dom njuter av att sitta och kränka vissa ungdomar som börjat använda en stil som tyvärr inte fanns när dom var unga, pigga, friska och glada.
det är så sjukt irriterande. skulle vi skapa bloggar som hette "stoppa dräggen", "stoppa rockarna" "stoppa modefreaksen" "stoppa sportfånar". Nej, isånna fall en blogg som hette "STOPPA MÄNNISKORNA SOM INTE HAR NÅGOT LIV SOM HACKAR PÅ DAGENS UNGDOMAR".

Partille johnny är en stil, som vilken stil som helst. vem som helst som vill ska ha den, utan att få sneblickar, kommentarer osånt.  MEN, man ska inte bry sig ett skit om vad andra säger. Vi vet ju att det bara är synd om dom som inte kan ta tag i sina egna liv och sluta bry sig om andras.
när man googlar "partille johnny" kommer det upp några andra intressanta grejer. En av dom är expressen som några gånger haft artiklar om just johnny stilen. Alltså så blir stilen bara störra och större och vi kan inte hjälpa att vi skrattar de som klagat rätt upp i ansiktet. Det blir inte lätt för er när ni får se en pj så fort ni sticker näsan utanför huset. SORRY

ibland är det jobbigt men det är bara att stå på dig. vi säger bara: MERA BOIS, JOHNNYS, JONNOR, TÄBBS OCH TÄBBOR ÅT SVERIGE!

glöm inte att rösta på vilken färg som är snyggast på ksss!

 


Kommentarer
Postat av: PJBooii@bdb

bästa inlägget hittills :*

2009-08-02 @ 19:23:06
Postat av: ChiliBooi@bdb

Härligt!

2009-08-02 @ 21:00:22
Postat av: Bella

asså fyfan vilken skön blogg!

PJ stilen är här för att stanna och man kan inget annat än att älska den!:D

Kolla gärna min blogg så kan jag länka din från min :D:*

Ha det bra!:D

2009-08-02 @ 22:22:44
URL: http://bellajsn.blogg.se/
Postat av: HATA PJ STILEN !

Asså alla ni små äckliga fjortisar som klär sig som ni ÅJ´s kommer skratta åt er själva när ni tänker tillbaka på er ungdom!

2009-08-03 @ 02:34:09
Postat av: :)

tänker ni gå runt så när du blir + 20 bast med?:)) bara intressant att veta :)

2009-08-04 @ 13:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0